Google

Renginiai „Verslo aveniu“ – sėkminga patirtis

Written on:November 9, 2018
Comments are closed

2018 m. lapkričio 6-7 dienomis bankininkystės studijų programos studentės Svieta Marova, Aistė Šutaitė ir Algimanta Pušinskytė, IB „Viko bankas“ vadovas Alvydas Mackevičius ir IB „Viko Drauda“ vadovė Jolita Naujalienė vyko į UAB „Roris“ sodybą Ukmergės rajone dalyvauti verslumą skatinančiuose renginiuose „Verslo Aveniu“, kurį organizavo Utenos kolegija. Renginiuose dalyvavo mokymo įstaigų imitacinių bendrovių vadovai, studentai ir verslo atstovai.

Pirmiausiai  devynios imitacinių bendrovių komandos pristatė namų darbus – reklaminių priemonių populiarinti UAB „Roris“ produkciją pasiūlymą. Komisija geriausiai įvertino Vilniaus kolegijos IB „Viko bankas“ ir Vilniaus kolegijos IB „Miglė“ atstovų darbus. Ir abiejų komandų nares apdovanojo prizais už puikiai atliktas užduotis – UAB „Roris“ kailinėmis pirštinėmis.

Vėliau dalyviai buvo atsitiktinai suskirstyti  į komandas, kad kiekvienoje komandoje  būtų skirtingų imitacinių bendrovių atstovai. Renginio metu studentai turėjo atlikti įvairias problemines užduotis, susijusias su UAB „Roris“ verslo vystymu – kurti naujus gaminius, verslo strategiją. Komandai „Pirmi“, kurios viena iš narių buvo IB „Viko bankas“ atstovė Svieta Marova, įteiktas apdovanojimas už užduočių įvykdymą.

Renginyje didelio auditorijos susidomėjimo sulaukė lektoriai Ž. Salialionis ir T. Lekavičius, kurie skaitė pranešimus „Vieno Fenikso istorija“, „Komandos valdymas ateityje: decentralizuota lyderystė savarankiškos komandos ir organizacijos evoliucija“. Pranešimai buvo informatyvūs bei naudingi tiek studentams, tiek imitacinių bendrovių vadovams.

Renginio dalyviai taip pat turėjo galimybę pamatyti prezidento A. Smetonos dvarą ir išgirsti gidės pasakojimą apie A. Smetoną, dalyvauti edukacinėje programoje „patyręs verslas – žvilgsnis iš vidaus“, kurios metu susipažino su  kailių ir odos salono UAB „Roris“ produkcija ir jos gamyba.

Sorry, the comment form is closed at this time.